Kun je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk dan de online versie.
Nieuwsbrief November 2019

Registratie geopend

Registratie geopend

Wil je weten wat er speelt op het gebied van tabaksonderzoek in Nederland of wil je ervaringen uitwisselen met andere onderzoekers? Schrijf je dan nu in voor het NNvT congres op vrijdag 14 februari 2020 bij de Zilveren Vosch in Utrecht!

We zien je graag op het zesde NNvT congres.

Klik hier om je in te schrijven

DEADLINE indienen abstracts: 11 november

DEADLINE indienen abstracts: 11 november

Wil jij graag je onderzoek binnen het terrein van tabaksonderzoek persenteren op het aankomende NNvT congres?

Abstracts en symposia kunnen nog tot en met maandag 11 november 2019 worden ingediend bij info@nnvt.org. Daarna zal de programma commissie alle abstracts beoordelen.

Klik hier voor meer informatie over het indienen van abstracts

Loop jij tegen methodologische knelpunten aan? Deel ze!

Loop jij tegen methodologische knelpunten aan? Deel ze!

Binnen het tabaksonderzoek wordt op vele vlakken onderzoek verricht door vele mensen vanuit vele instituten. Hierbij stuiten zij op methodologische problemen van uiteenlopende aard. Het Nederlands Netwerk voor Tabaksonderzoek wil onderzoekers graag steunen bij het overdenken en aanpakken van deze problemen, door hun ervaringen en expertise te delen met anderen. Hiervoor zal op het aankomende NNvT congres een parallel sessies worden gereserveerd.

Graag nodigen we (beginnende) onderzoekers uit om een knelpunt of vraag in te sturen waar zij tegenaan lopen (bijv. werving van deelnemers) en waarbij de kennis en ervaring van de meer ervaren onderzoekers een bijdrage kan leveren. Tijdens het congres presenteer je kort jouw knelpunt/vraag. Er zal veel ruimte zijn voor een open gesprek waarin wij met elkaar lessen trekken uit de gepresenteerde problemen.

Het insturen van een knelpunt of vraag kan tot en met 4 december 2019 via info@nnvt.org. Beschrijf in deze mail kort je knelpunt of vraag. Geef indien nodig nog wat achtergrond informatie over je onderzoek (max. 150 woorden). We zullen diverse inzendingen selecteren en op de agenda zetten.

Nationale Tabaksontmoeding Onderzoeksprijs

Nationale Tabaksontmoeding Onderzoeksprijs

Tijdens het vorige NNvT congres hebben we voor de eerste keer de Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs uitgereikt. Deze werd gewonnen door Jentien Vermeulen. Ook in 2020 zal de prijs worden uitgereikt aan een jonge onderzoeker voor een recent geaccepteerd/gepubliceerd artikel welke beoordeeld zal worden op wetenschappelijke kwaliteit, maatschappelijke relevantie en innovatie op het gebied van tabaksontmoediging.

Kandidaten kunnen voorgedragen worden tot 15 januari 2020.

Klik hier voor meer informatie

U kunt contact opnemen via info@nnvt.org

Powered by Aan Zee