Kun je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk dan de online versie.
Nieuwsbrief December 2019

Programma vastgesteld

Op 14 februari 2020 vindt het zesde NNvT congres plaats. Het programma is inmiddels vastgesteld. We beginnen de dag met een interessante keynote van Prof. dr. Huib Mansvelder getiteld: "Roken tijdens de puberteit: leuk om te proberen, of schadelijk voor je brein?". Hierin wordt bediscussieerd wat de gevolgen zijn van het experimenteren met roken op de hersenen van pubers.

Daarna gaan we verder met de parallelsessies. De NNvT programmacommissie heeft de ingediende abstracts beoordeeld en 25 abstracts geselecteerd voor een mondelinge presentatie. Onderwerpen die hierin aan bod komen zijn o.a.: het nationaal tabaksbeleid, rookvrije buitenruimten en eHealth interventies. Ook worden 3 symposia gehouden over: nieuwe manieren om tabaksgebruik aan te pakken, e-sigaretten en stoppen-met-roken interventies voor zwangere vrouwen.

Onder leiding van ZonMw en de ANR vindt na de lunch een interactieve sessie plaats waarbij het publiek optreedt als klankbord voor de onderzoeksprojecten uit de onderzoeksoproepen van ZonMw en de gezondheidsfondsen Longfonds, de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding, de Trombosestichting en het Diabetesfonds, die tijdens deze sessie worden gepresenteerd.

Het hele programma vind je hier

Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs

Er kunnen nog steeds kandidaten worden voorgedragen voor de prijs!

De prijs zal worden uitgereikt aan een jonge onderzoeker voor een recent geaccepteerd/gepubliceerd artikel welke beoordeeld zal worden op wetenschappelijke kwaliteit, maatschappelijke relevantie en innovatie op het gebied van tabaksontmoediging.

Kandidaten kunnen voorgedragen worden tot 15 januari 2020.

Klik hier voor meer informatie

Registeren

Wil je het NNvT congres op vrijdag 14 februari 2020 graag bijwonen? Schrijf je dan in via onderstaande link. De kosten bedragen 150 euro p.p. (lunch is inbegrepen).

We zien je graag op 14 februari bij de Zilveren Vosch in Utrecht!

Meld je aan

U kunt contact opnemen via info@nnvt.org

Powered by Aan Zee