Kun je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk dan de online versie.
Nieuwsbrief Oktober 2018

Registratie geopend

Registratie geopend

Wil je weten wat er speelt op het terrein van tabaksonderzoek in Nederland of wil je ervaringen uitwisselen met andere tabaksonderzoekers? Kom dan naar het NNvT congres op vrijdag 15 februari 2019 in hartje Utrecht bij de Zilveren Vosch.

De kosten zijn 150 euro. Studenten kunnen deelnemen tegen een gereduceerd tarief van 40 euro (er is plaats voor maximaal 5 studenten). 

Meld je aan

DEADLINE Indienen Abstracts: 1 november 2018

DEADLINE Indienen Abstracts: 1 november 2018

Abstracts voor presentaties van onderzoek op het brede terrein van tabaksonderzoek kunnen nog tot en met 1 november 2018 worden ingediend bij MWillemsen@trimbos.nl. Gebruik hiervoor het abstractformulier van de NNvT website.

Lees meer over het indienen van abstracts

Nationale Tabaksontmoeding Onderzoeksprijs 2019

De Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs is in 2018 ingesteld door het Nederlands Netwerk voor Tabaksonderzoek (NNvT), als stimulans voor onderzoekers.

De prijs zal voortaan elk jaar worden uitgereikt. Voor 2019 zal de prijs uitgereikt worden aan een jonge onderzoeker voor een recent geaccepteerd/gepubliceerd artikel welke beoordeeld zal worden op wetenschappelijke kwaliteit, maatschappelijke relevantie en innovatie op het gebied van tabaksontmoediging.

Kandidaten kunnen voorgedragen worden tot 15 januari 2019.

Lees meer over het voordragen van kandidaten

U kunt contact opnemen via info@nnvt.org

Powered by Aan Zee