Kun je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk dan de online versie.

EACH-congres 23 september 2016

EACHcongres

Wat is jouw rol in de vernieuwing van de medische kindzorg? Hoe regelen wij deze zorg met kind&gezin en professionals samen het beste? Meld je aan voor het EACH-congres op 23 september in Zeist voor gedeelde perspectieven uit Nederland en andere Europese landen!

INFO EN AANMELDEN CONGRES

Smiley Polikliniek & Eerstelijns Kindzorg

Met het ontwikkelen van deze Smiley gaan we over de muren van de kinderafdeling en het ziekenhuis heen! Voldoet jullie polikliniek, Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), huisartsenpraktijk, etc. aan de criteria voor de Smiley Polikliniek & Eerstelijns Kindzorg? Voor meer info of om de Smiley aan te vragen: djoseph@kindenziekenhuis.nl.

Column

Column

Maandelijks op onze Blog een column van de Vakgroep Pedagogische Zorg in het Ziekenhuis Nederland. De colums verschaffen een waardevol inkijkje in wat zij én de kinderen waar ze mee werken zoal meemaken in het ziekenhuis. Lees hier de meest recente bijdrage: "...Als je 3 bent". 

K&Z Magazine

K&Z Magazine

Onlangs viel het mei-nummer van ons Magazine op de mat. Heb je 'm al gelezen? Of heb je zelf een belangwekkend onderwerp of idee voor K&Z Magazine of onze nieuwsblog Kind&Zorg.nl? Schroom niet dit met ons te delen via info@kindenziekenhuis.nl!

Tot slot..

..wijzen we je graag op de volgende interessante artikelen op Kind&Zorg.nl:

Powered by e-Vision