Kun je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk dan de online versie.
april 2015

Kind & Ziekenhuis bevordert al bijna 40 jaar kindgerichte medische zorg vanuit het perspectief van kind en ouders in het ziekenhuis, thuis of elders.

K&Z Magzine wordt Kind & Zorg

voorkant nieuwe magazine

De zorg in Nederland verandert. Zorg voor kinderen verschuift steeds meer van ziekenhuis naar huis. Kind & Ziekenhuis stimuleert en ondersteunt deze ontwikkeling, zoals ook te lezen is in onze Handvesten Kind&Ziekenhuis en Kind&Zorg.

In navolging op deze ontwikkeling hebben wij onze communicatie vernieuwd en verbeterd. Zo zal (voorheen) "K&Z Magazine" vanaf dit jaar twee keer per jaar verschijnen onder de titel "Magazine Kind & Zorg". Met een nieuwe lay-out, verbeterde leesbaarheid en meer pagina's kunnen we onze lezers nog beter informeren.

Word donateur en ontvang ons magazine Kind&Zorg

Ons nieuwe Nieuwsblog

header nieuwsblog kind&zorg

Naast onze Twitter- en Facebook-accounts lanceren we vandaag bovendien met trots Kind & Zorg, de online nieuwsblog van Kind & Ziekenhuis. Hier zullen wij doorlopend belangwekkend(e) nieuws en artikelen publiceren. In het digitale tijdperk is interactie onontbeerlijk: wij roepen eenieder dan ook van harte op om ons te tippen met nieuws en ideĆ«en uit jouw organisatie/(zieken)huis/instelling - wie weet kunnen we samen een mooi artikel produceren!

Voor nu: dank voor jullie steun en aandacht voor Stichting Kind en Ziekenhuis en laat ons horen wat je van de veranderingen vindt!

Twitter / Facebook #Kind&Zorg

Bekijk onze nieuwe Nieuwsblog

Powered by e-Vision